att bli drogad på krogen

För ca 1.5 år sedan så slutade jag dricka alkohol. Jag var ute & drack med en vän när jag blev drogad & minns knappt ingenting av kvällen. Sedan dess har alkohol gett mig avsmak.

Det slutade ju bra, min vän fick hem mig med hjälp av två andra män som i princip var tvungen att bära mig. Jag var knappt vid medvetande & kräktes otroligt mycket. De är det enda jag minns. Jag har inge minne om vad som hänt på krogen, timmarna innan jag kom hem. Det läskigaste av allt är ju att jag inte vet, om de hände mig något under dessa timmar som jag inte minns något alls.

Jag vill självklart tro att det inte hände något men jag kan ju aldrig vara helt säker eftersom min vän själv var väldigt påverkad. Otrolig läskig upplevelse & något jag aldrig kommer få veta till 100%.

Var rädda om er där ute ❤

Därför dricker jag numera hellre alkoholfria drinkar 🍸 hur är ni? Dricker ni alkohol? Har ni bra eller dåliga erfarenheter kring alkohol?


love , verajönsson


Gillar

Kommentarer

spiinaker
spiinaker,

Fy vad hemsk upplevelse! Hoppas du mår bra idag!♥️

nouw.com/spiinaker
Veralouiise
Veralouiise,
De gör jag 🤎
nouw.com/veralouiise
nadjanicole1984
nadjanicole1984,

Jag var hos kompis i december och jag valde dricka alkohol som jag ej är van med egentligen så jag drack ifrån flaskorna och en av vännen sa att jag skulle dricka mer när jag sa nej och jag fortsätte och jag drack vhiskey som jag egentligen hatade och några till och jag spydde 🤮 3 fredag lördag och söndag men jag mådde illa och jag kommer aldrig mer dricka för jag brukar sällan dricka så det var längre sedan jag drack när jag drack i december

nouw.com/nadjanicole1984
Veralouiise
Veralouiise,
IP: 82.99.3.229