jag känner mig ensam

Jag har börjat känna mig så ensam om dagarna.. jag har nu mått bra sedan i somras & jag väntar egentligen bara på att få hjälp med att komma igång med arbetsträning. Men allting ska ta sådan tid när det gäller vården. För att arbetsträna så måste jag ha både Försäkringskassan & Arbetsförmedlingen bakom mig, samt ett intyg från läkaren på de. Så alla tre måste samarbeta & de tar tid.

De är svårt att arbetsträna på egen hand, att hitta rätt företag, rätt jobb, börja med några få timmar om dagen, någon dag i veckan bara.. de är så mycket som ska tänkas på för att man inte ska falla tillbaka sen igen. Sen är de ju viktigt att man faktiskt gör något som man tycker är intressant. Jag brinner ju för fotografering & inredning. Vad kan man göra inom de områdena? Har ni tips?

Sen har jag ju alltid varit intresserad av förlossningar, spädbarn & graviditeter. Har alltid haft en liten dröm om att utbilda mig till barnmorska men det är många år av studerande för att bli det och plugga är inte riktigt min grej.. så jag vet inte vad man ska göra.

Har ni arbetstränat någon gång? Gör ni något ni verkligen brinner för i dagsläget? Vad arbetar ni med? 🤎


love , verajönsson

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag har ingen erfarenhet inom ämnet, men vill bara skicka lite kärlek till dig. Att kämpa med försäkringskassan kan vara tufft, det har jag erfarenhet av. Hoppas att allt löser sig för dig, kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda
Veralouiise
Veralouiise,
Tack goa du 🤎
nouw.com/veralouiise
ebbabrage
ebbabrage,

Vad tråkigt att det tar så lång tid när man bara vill komma igång 💕

nouw.com/ebbabrage
Veralouiise
Veralouiise,
ellenwiklund
ellenwiklund,

Jag blir sjuk av ett vanligt 7-16 jobb så jag har bestämt mig för att starta eget. Det ska bli kul! 😍🍂🤎

nouw.com/ellenwiklund
Veralouiise
Veralouiise,

Åh va kul! Vad ska du göra? ❣

nouw.com/veralouiise
ellenwiklund
ellenwiklund,
Jag vill ju hemskt gärna ha en liten gård med lite djur och grödor och även en liten gårdsbutik 🙉 Håller även på med fotografering och gjort sedan barnsben så drömmen är att ha en egen studio hemma 🤎
nouw.com/ellenwiklund
Veralouiise
Veralouiise,
Haha de är min dröm med 🙈
nouw.com/veralouiise
moahakansdotter
moahakansdotter,

Aldrig arbetstränat, men för första gången har jag ett arbete som jag verkligen brinner för. Där jag får betalt för något som jag ändå spenderat så många timmar med att göra på min fritid. Nämligen att skriva och jobba med bildredigering. Jag sitter som produktadministratör på Nordic Nest. Berikar nya produkter med fakta, text och bild.

nouw.com/moahakansdotter
Veralouiise
Veralouiise,
Men gud vad kul ju! Grattis
nouw.com/veralouiise
moahakansdotter
moahakansdotter,

Tack! Och lycka till med din fortsatta resa! ❣️

nouw.com/moahakansdotter