UPDATE

Idag blev mina absoluta favorit tavlor sålda. Denna bland annat. De var lite jobbigt att sälja dom faktiskt för att jag tyckte om dom så mycket men som sjukskriven så måste man ju få in pengar & jag kan ju alltid skapa nya liknande. Känns riktigt kul att jag ändå har fått in en helt okej summa på min konst.

I dessa tider så är jag glad över att jag har denna hobby, att kunna måla hela dagarna istället för att bara sitta och stirra i väggen. Detta är rogivande för mig.

De har ju precis varit helg och sambon jobbade i helgen så de hände absolut ingenting hos oss i helgen. Tog de bara lugnt och laddade upp inför en ny vecka i detta kaos som vi lever i idag. CORONA ÖVERALLT!


love , verajönsson

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
vilken fin tavla, håller verkligen med dig, är också tacksam över just mitt målar intresse så sätt blir man ju inte lika lätt utråkad av att vara hemma ❤
nouw.com/jessiekaos
Veralouiise
Veralouiise,
Tack snälla!
nouw.com/veralouiise
Emma
,
Om man är sjukskriven ska man ju inte göra något som får in pengar då det betraktas som ett arbete. Kommer kontakta FK så de kan undersöka det vidare.
Veralouiise
Veralouiise,
Har tagit upp detta med min kontaktperson på psykatrin & allt handlar om en viss summa. Man får inte dra in för mycket. Detta är precis som om jag skulle sälja till exempel kläder på blocket. Och sälja får man ju göra trots att man är sjukskriven.
nouw.com/veralouiise