Migrän

Redan imorse så vaknade jag av att jag kände mig jätte stressad. Absolut ingen aning om varför men stressad var jag. Även fast de var fyra timmar kvar tills jag började jobba så satt den känslan i mig. Klev i alla fall upp och åt frukost med Hampus innan vi begav oss till centrum för att kolla på nya glasögon till honom.

När vi kollat på glasögon och bokat en synundersökning så gick vi till apoteket för att handla lite sådant som behövs här hemma. Därefter satte vi oss för att ta en fika. Och då slog huvudvärken till. Vi åt upp våra bakelser ganska fort för att jag fick så pass ont att jag blev illamående.

Hampus gick in på Ica och handlade lite snabbt medan jag väntade i bilden för att jag mådde så dåligt. Tanken var att vi skulle fördriva tiden tills jag började jobba vid klockan ett men vi åkte hem istället. Kom hem, drog för gardinerna och la mig i sängen på en gång. Försökte vila men mådde alldeles för illa.

En brustablett och två andra värktabletter senare så sitter huvudvärken fortfarande i men är inte lika illamående. Var tyvärr tvungen att sjukanmäla mig idag så nu blir de att vila hela dagen så jag kan jobba imorgon!

Hoppas ni har en bättre fredag 🖤


love , verajönsson

Gillar

Kommentarer